Antennes

Constateren snel en betrouwbaar

De Mega antennes zijn voorzien van een moderne hightech elektronica en constateren / registreren snel, betrouwbaar en accuraat. De antennes zijn weerbestendig en zijn voorzien van een speciale beschermlak.

Constateren over de gehele breedte

De Mega antenne constateert over de gehele breedte van de antenne, kent geen loze ruimte of aparte opbouw-constructie en kan zowel boven als onder de valplank worden geplaatst.


Uitgebreid aantal antennes aansluitbaar

Ook bij grotere duivenhokken ( 5 antenne's / 20 antenne velden of méér) kunnen een groot aantal antennes aangesloten worden.


Vaste connectoren voor aan -en afkoppelen

De Mega antennes ( 1-veld / 3-veld / 4-veld / 6-veld) zijn voorzien van twee vaste connectoren, hierdoor zijn de Mega antennes gemakkelijk aan - en af te koppelen.De speciale antennekabels zijn voorzien van gegoten stekkers, waardoor vocht, water en oxidatie geen kans krijgen. De moderne Mega antennes constateren alle chipringen snel en betrouwbaar, tot maar liefst 15 chipringen per seconde. Het dubbele aantal in vergelijking tot andere bekende systemen! Het Mega systeem kan alle huidige chipringen lezen.

Afmetingen

1-veld antenne L 20,0 cm x B 15,0 cm x H 3,4 cm
3-veld antenne L 40,5 cm x B 18,5 cm x H 3,5 cm
4-veld antenne L 54,0 cm x B 18,5 cm x H 3,5 cm
6-veld antenne L 76,3 cm x B 18,5 cm x H 3,5 cm
Star antenne L 10,9 cm x B 10,0 cm x H 4,0 cm