Modellen

Het Mega System heeft een drietal uitvoeringen, te weten:

Mega Star System

Het eerste professionele constateersysteem in zakformaat Het nieuwe paradepaardje van Mega is het Mega Star System. Klein, handzaam en sensationeel geprijsd, zijn de belangrijkste uitgangspunten van dit nieuwe Mega systeem.

Bij het Mega Star System zijn er geen beperkingen in de software, aantallen duiven of antennes. Standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar batterij garantie.

Mega System 3000

Inclusief apart basisstation voor thuis uitprinten

Het moderne Mega System 3000 wordt geplaatst op een speciaal basisstation, die standaard is voorzien van een parallelle printeraansluiting. Door het aparte basisstation hoeft men geen stekkers aan te sluiten, het plaatsen van de klok op het basisstation is voldoende. Standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar batterij garantie.

 

Mega Black systeem 

Met Mega Black systeem is het nieuwste model van Mega. Dit moderne systeem is voorzien van allerlei nieuwe ontwikkelingen en gemakken. Het Mega Black systeem kent geen beperkingen in de software, aantallen duiven of antennes. Het systeem wordt standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar batterij garantie.
 
 De Mega black klok is voorzien van een groot en duidelijke display en het toetsenbord is zeer gemakkelijk in gebruik. 
 

Mega Black plus systeem 

Met Mega Black plus systeem is voorzien van doorklok functie, USB poort, GPS aansluiting en GPRS aansluiting.